Friday, 2 August 2013

The first apprentice asia goes to...

Salam alaik n gud morning readers, dalam bnyk2 reality show, ni la antara reality show feveret aku...huhuhu, dikatakan hampir setiap episod x pernah misss, walaweh, mase grand finale tu tinggal dua contestants shj iaitu jonathan (philippines) dan andrea (singapore)... peserta malaysia??? not bad lar, mungkin xde rezeki nak menang, so, the first apprentice asia goes to jonathan, kelebihan dia ialah, fasih ketika bertutur (good communication skill), have a good personality, confident dan pandai membalas hujah lawan very good skill,

JONATHAN YOU ARE HIRED!
*hadiah cukup lumayan ---> Pemenang akan memenagi hadiah lumayan iaitu kontrak selama setahun dan gaji dibayar sekurang2nya 100 ribu dollar 





*kalau kita tgok pekerjaan mereka pun hebat2 gak diorang ni, bukan calang2 orang...huhuhu

klik imej untuk paparan yg lebih jelas





Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters