Sunday, 27 May 2012

SENDIRI......



BEST LAGU NIH.....mengisahkan ketabahan seseorang dalam menempuhi hidup...

Saturday, 26 May 2012

Selesai sudah temuduga di UM

Alhamdulillah, sudahh!!! hehehe, pagi tu bertolak awal dari umah ke um, sarapan di sna dulu, yela risau nant kot2 pengsan ker, heeee, kemudian sedikit taklimat diberikan kpd calon2 temuduga, selepas taklimat barulah sesi temuduga dibuat, giliranku yg kelima, masa dia suruh perkenalkan diri, penenuduga pelik nama aku lain dari senarai yg ada kt diorang, kemudian aku bgtaw mereka bhw aku menggantikan giliran ke empat sbb calon tu x hadir...*agk kecewa sbb diorang x alert...sigh~~~~  pastu yg jaga aku temduga tu asyik maaaaaaakan je kerja dier, grrrrrrrr.....spttnya dialah yg bgtaw ap2 hal *sigh.....puaslah aku bercoloteh memperkenalkan diri selamat lah diorg x suruh aku ulang balik...=.=!
overall, sesi temuduga berlangsung dgn baik, diorang suruh aku mengajar dirang, ok lah, sesi temuduga sgt fun dan kelakar (oklah dapt penemuduga yg sporting, peace yooo!!!...ngeeeeee...) dan tibalah soalan killler dari penemuduga, awak org melaka kan?? aku menjawab ya....ok kenapa org melaka ckp kasar? aku : haaaaaaa????? aku hentam saja lah labu, kalo korang org melaka, agk2 dpt jwab x??? keh3....tu saje kot... :)


Fakuti Pendidkan UM


Tempat Temuduga



Sunday, 20 May 2012

Melapor Diri di PTPTN

Sebelum ni aku ad cerita yg aku telah diterima bekerja di PTPTN, dah lama dah aku melapor diri kt PTPTN ni sebenarnya, tapi blom berkesempatan untuk m'update di blog, aku telah di tempatkan di bawah Unit Undang2, di bhg perundangan dan pendakwaan.....

Surat Tawaran




*ingat yg kerja itu amanah...dan juga merupakan ibadah, semoga apa jua pekerjaan kita memperolehi barakah dari Allah S.W.T, InsyaAllah...Amin



Panggilan Temuduga Pendidikan ^^ UPSI


Alhamdulillah, aku dipanggil untuk temuduga Pendidikan, SYUKUR.....





TERDAPAT SEDIKIT MASALH TEKNIKAL

YEAHHH, DAH BOLEH SEMAK!


LAMAN WEB SEMAKAN TEMUDUGA

SLIP TEMUDUGA




*Doakan kejayaanku....AMIN

Saturday, 19 May 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU '12 ~ 12 MEI 2012 (part 1)

#BAGAI PINANG DIBELAH DUA

PENGANTIN SEDANG DIJUNJUNG (antara budaya yg jarang dapat dilihat di tempat lain)

HABISKAN, JGN MEMBAZIR!, HEEEEEE

SO SWEEEEETTTT...HAHA

AUUUUMMMMMMM


ANTARA SINGLE DIVA YG TURUT HADIR (my cousin)
P/S: AKAK SAYA KT TENGAH2 TUH...

UHHH, BERATNYERR....!! HAHA

CHEF2 DARI MASTER CHEF SDG MENYEDIAKAN LAUK PENGANTIN (my cousin n my abg yg tgh duduk)

NI SAPE NIH?, X KENAL LA, TP HENCEM LAAAA, HAHAHA

SETELAH DIRARAK

MY UNCLE (acik hata) SDG BERSILAT

PENGANTIN n PENGAPIT

HANTARAN DARI PIHAK PEREMPUAN

KENANGAN BERSAMA BERSAMA KELUARGA PENGANTIN PEREMPUAN


USAI SUDAH MAJLIS PERKAHWINAN ABGKU YG BERLANGSUNG DGN MERIAHNYA...*bersambung di part 2

Tuesday, 1 May 2012

Selamat Menyambut Hari Pekerja 2012


Assalamualaikum semua, ap khbar? sehat? hari ini dah masuk 1 Mei 2012, sekejap je mase berlalu... mesti semua dah maklum dgn tarikh tersebut, hari ini ialah hari pekerja, '"Labour Day is an annual holiday to celebrate the economic and social achievements of workers" - wikipedia... di sini cuma nak ucapkan selamat hr pekerja kpd semua kawan2 yg bekerja samada kerja gomen, swata mahupun sendiri, apa yg penting rezeki yg dicari halal dan memperolehi keberkatan, InsyaAllah...

p/s: google pun support hr pekerja..^^v



Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters