Sunday, 4 August 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu

Hari ni nak join satu contest yang sangat menarik dari blog.lime.my dan hadiahnya boleh tahan lumayan, hehehe...

Sebelum tu kita berkenalan dulu dengan pemilik blog ni.


Memperkenalkan dirinya sebagai Nan @ Nan-Lime, beliau berasal dari selangor. Beliau amat berminat dengan grafik, photography dan perkara yang melibatkan kreativiti. Sungguhpun begitu beliau bukanlah student grafik dari mana2 ipt (respek). Blog ini baru sahaja ditubuhkan pada mei 2013.
Selain dari itu, anda boleh melihat takkan lihat jer, hihihihi gajet2 yang menarik di fan page FB
beliau ---> LIME Gadjet

Header blog yang superb awesome
Quote: Everything you can imagine is real - Pablo Picasso

wowwww, sebut je pasal lime mesti teringatkan teh o ais limau...sedapppp wooooo, bak kate org spain, DELICIOSO!


Sebarang kemusykilan atau pertanyaan boleh je terus hantarkan email anda ke ---> hi@lime.my


Antara hadiah menarik yang bakal dimenangi ialah:

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif
p/s: gambar pun dah menunjukkan tahap kreativiti beliau :) 




2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh
(referral link tertinggi, setiap minggu)




3 x free design service (header blog / fb cover) 


Diharap kepada pemilik bolg ini agar terus menyiarkan entry2 yang menarik untuk para pembaca. Gud Luck!
Lihat yang berkelip2 di kanan bawah tu, klik untuk maklumat lanjut.

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu



1 comment:

  1. I have taken quite a few of these workshops, and
    have been quite pleased with all of them. Online courses also provide baby boomers the chance to learn something
    new. Usually, there is little room for extras, as the typical dorm room just isn't large enough, so
    it's important to be as creative as possible.

    Also visit my weblog dslr photography basics

    ReplyDelete

Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters