Monday, 16 January 2012

Fesbuk punyer angkara ~~~

Dua minit sekali keluar post dia,
Sampai nak ke jamban pun di cerita
Dia ingat kawan-kawan nak tahu agaknya,
Dia tak tahu kita yang muak membaca..

Ada pulak yang marah tak kena masa,
line internet problem pun nak di marahnya,
Keluarlah ayat macam tiada agama,
Tapi sesekali judge book by its cover ya....

Tak kurang jugak yang bicara hal agama,
Walau tak banyak tapi berguna,
Buat peringatan kengkawan yang alpa,
Moga teknologi tak salah guna...

yang lain asyik duk like saja,
tak kira ape post tak kira siapa tuannya,
Ada kala x baca pun isi cerita,
Yg penting like dia mesti ada...

Yang lagi satu cerita hal cinta,
Bergambar profil macam da kompom itu laki dia,
mula la keluar ayat manis dari gula,
kita tengok lagi sehari kecewa ke gembira...

Ada yang tulis suka suka ,
kadang mengarut kadang berduka,
Mencari kenalan sekadar teman bicara,
Mana la tahu,sangkut sorang dua...

Tulah dia FB punya angkara,
Ada baik ada buruknya,
Elok dipakai elok la dia,
Tepuk dada tanya iman saudara...

Sunday, 15 January 2012

Flying Without Wings (HD) - Karaoke Westlife Style

Layannnn ~~~~~


Monday, 9 January 2012

Sunday, 1 January 2012

Welcome 2012

Berakhir sudah 2011 dan kini 2012 mengambil alih, banyak  peristiwa pahit dan manis dilalui sepanjang tahun. Seperti kata pujangga, semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyatan dan esok cumalah harapan. marilah kita bersama-sama menghitung diri apakah azam, impian serta matlamat kita sudah tercapai??..renuglah ia. Semoga dengan kehadiran tahun 2012 membawa sinar bahagia kepada kita semua..insyaAllah, amin

lets say: the clock is running, make the most of today, time waits for no man, yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift, that's why it is called the present...

Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters