Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU



OK.. kenapa korang patut baca blog aku..?? sebab blog aku ade:

1. mula2 masuk jer dah ad ucapan selamat dtg, aku hargai korang sbb kunjung ke blog aku ni
2. ade tips-tips yg menarik
3. ade video2 yg best..layan ~~~
4. warna2 yg menarik perhatian korang tuk bace..hehe
yang bestnyer, ad 6 buah negara yg pernah lawat blog aku ni,

walaupun aku baru lagi dlm dunia blogger ni ( freshie la katekan), dunia blogger ni mmg besttt and ossseemm...wachaa!!!!

cuba lihat ni tips yg aku ade..link ad kt bawah ni... :)

tips2 yg berguna

20 comments:

  1. hyeee!!!i datang terjah ni!!simple belog....but nice!!! http://diarinadiaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi...follow u...singgah blog sa juga

    http://msvelentine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. assalam .. hye there =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  4. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. follow cni dr segmen ben ashaari. jom lawat blog kite plak . hehe

    ReplyDelete
  8. deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

    ReplyDelete
  9. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  10. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. hye2,sy dri blog abg ben,singgah sini & follow blog ni......singgah lah ke blog sy ok .... :)

    ReplyDelete
  12. Assalamulaikum..
    very purplish blog..hehe

    darang dari blog abg ben :)

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry sy pulak. follow taw !
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. jalan jalan ke blog yang mesti dibace ni & follow juge. lucky no 119. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters