Monday, 12 August 2013

Heliophysics Nugget: Mapping Tons of Meteoric Dust in the Sky





Heliophysics nuggets are a collection of early science results, new research techniques, and instrument updates that further our attempt to understand the sun and the dynamic space weather system that surrounds Earth.

Thursday, 8 August 2013

Cara Nabi SAW Berhari Raya


Alhamdulillah, besok (8/8/13) umat islam di Malaysia akan meyambut ketibaan eidul fitri yg mulia, di sini saya ingin kongsikan serba sedikit bagaimana Rasululllah  S.A.W menyambut ketibaan 1 syawal.

Wednesday, 7 August 2013

Santan habisssss!!!!!




HAHAHA, mcm kt dalam iklan tv la pulak menjerit, ehhhhh, x menjerit pun, sje je nk kasi gempak,

Tuesday, 6 August 2013

KISAH KUDA & SEMUT

Assalamualaikum dan salam 28 ramadhan, ad sahabat inbox kpd sy sebuah kisah yg menarik untuk tatapan semua....

Sunday, 4 August 2013

Friday, 2 August 2013

Iklan Raya Maxis 2013

Dah tgok iklan raya maxis 2013??? Iklan raya maxis kali ni best jgak lar, mesej yg nak disampaikan kepada penonton ialah bila kita balik raya, kita kan nak jumpa sanak saudara untuk bersuka ria dan bukannya masing2 menghadap gajet masing2 kan...bila kita balik raya masa ni la kita nak luangkan masa bersama2 dgn sanak saudar, bermain bersama2 dan sebgainya, yg menariknya permainan yg diorang main adalah permainan yg jarang budak2 zaman skrg nak main, betul2 nostalgia, mengimbau kembali zaman kita kecil2 dulu...gud job!




Tonton iklan di bawah:  AD WIFI TAK???


*pssssssttt, korang perasan tak Apa yg aku perasan, diorg berborak sambil ad air atas meja sdgkan blom raya lagikan kan??? HAHAHAHA

The first apprentice asia goes to...

Salam alaik n gud morning readers, dalam bnyk2 reality show, ni la antara reality show feveret aku...huhuhu, dikatakan hampir setiap episod x pernah misss, walaweh, mase grand finale tu tinggal dua contestants shj iaitu jonathan (philippines) dan andrea (singapore)... peserta malaysia??? not bad lar, mungkin xde rezeki nak menang, so, the first apprentice asia goes to jonathan, kelebihan dia ialah, fasih ketika bertutur (good communication skill), have a good personality, confident dan pandai membalas hujah lawan very good skill,

JONATHAN YOU ARE HIRED!
*hadiah cukup lumayan ---> Pemenang akan memenagi hadiah lumayan iaitu kontrak selama setahun dan gaji dibayar sekurang2nya 100 ribu dollar 





*kalau kita tgok pekerjaan mereka pun hebat2 gak diorang ni, bukan calang2 orang...huhuhu

klik imej untuk paparan yg lebih jelas





Thursday, 1 August 2013

Give Away sempena Birthday Alif Hamzah yang ke-2


Ucapan khas untuk adik Alif Hamazah:
1. Dah besar nant jgn nakal2 taw.
2. Hormatilah ibu bapa, org yg lebih tua dr mu di sekelilingmu
3. Belajar rajin2 eh :)
Sanah Helwa

 Backlink


You Make The Music



Anda di luar sana jgn ketinggalan untuk meyertai contest dari Twisties Malaysia iaitu Twisties Traxxo Beats - You Make The music skrg untuk memenangi hadiah yg menarik dari Twisties Malaysia. Layari http://www.twisties.com.my/ untuk keterangan lanjut, JOMMMM!

Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters