Sunday, 24 March 2013

Alhamdulillah aku menang, Yeayyyy !!!



Semalam aku ada join satu contest dari blog Filzah Azzahara', dia ada buat contest segmen kereta impian, jd aku sje je try, dan keputusannya, aku berjaya teka dgn tepat...hehehe, boleh jd pak nujum ni, hihihi....sbg ganjaran, dia kata:

".... Dah tahu siapa pemenang ? yeayyy, berikan tepukan yg gemuruh untuk beliau. dan beliau dapat review 24-hours daripada Nurul dan blog beliau akan tersenarai dalam bloglist kekal Nurul. Kepada semua peserta yg telah menjawab, Nurul ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi sokong segmen ringkas nie. Segmen kecil, hadiah pun tak seberapa. Terima kasih banyak-banyak  ...."

ok lettew.... huhuhu

Google+ Followers

Negara Pelawat

free counters